Zeptal/a se – 16.leden 3:30
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Milovníci domácího uzení,dočetl jsem se v receptu,že se tam má dát ledek jako konzervant,jelikož se jedná o studené uzení.(čabajky). Když ho tam nedám,tak se mi klobásy pak při měsíčním odležení zkazí? Děkuji za info.
Zeptal/a se – 20.leden 23:37
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Milovníci domácího uzení,dočetl jsem se v receptu,že se tam má dát
ledek jako konzervant,jelikož se jedná o studené uzení.(čabajky). Když ho
tam nedám,tak se mi klobásy pak při měsíčním odležení zkazí? Děkuji
za info.
Děkuji všem dosavadním odpovídajícím,předpokládám,že všichni tedy
udíte, ale já se ptal, co se stane když ho tam NEDÁM!
(Připadám si tady často jako v politické debatě, kde každý chce za
každou cenu něco říci a nikdo neodpoví k věci). A když už nemá co by
řekl, tak zkritizuje alespoň pravopis.
Zeptal/a se – 21.leden 9:49
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Milovníci domácího uzení, dočetl jsem se v receptu, že se tam má dát
ledek jako konzervant, jelikož se jedná o studené uzení (čabajky). Když
ho tam nedám, tak se mi klobásy pak při měsíčním odležení zkazí?
Děkuji za info.
Děkuji všem dosavadním odpovídajícím, předpokládám, že všichni tedy
udíte, ale já se ptal, co se stane když ho tam NEDÁM!
(Připadám si tady často jako v politické debatě, kde každý chce za
každou cenu něco říci a nikdo neodpoví k věci). A když už nemá, co by
řekl, tak zkritizuje alespoň pravopis.