Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.leden 3:30

Je ledek do klobás tak nezbytný?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Milovníci domácího uzení,dočetl jsem se v receptu,že se tam má dát ledek jako konzervant,jelikož se jedná o studené uzení.(čabajky). Když ho tam nedám,tak se mi klobásy pak při měsíčním odležení zkazí? Děkuji za info.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.leden 23:37

Je ledek do klobás tak nezbytný?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Milovníci domácího uzení,dočetl jsem se v receptu,že se tam má dát ledek jako konzervant,jelikož se jedná o studené uzení.(čabajky). Když ho tam nedám,tak se mi klobásy pak při měsíčním odležení zkazí? Děkuji za info.
Děkuji všem dosavadním odpovídajícím,před­pokládám,že všichni tedy udíte, ale já se ptal, co se stane když ho tam NEDÁM!
(Připadám si tady často jako v politické debatě, kde každý chce za každou cenu něco říci a nikdo neodpoví k věci). A když už nemá co by řekl, tak zkritizuje alespoň pravopis.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.leden 9:49

Je ledek do klobás tak nezbytný?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Milovníci domácího uzení, dočetl jsem se v receptu, že se tam má dát ledek jako konzervant, jelikož se jedná o studené uzení (čabajky). Když ho tam nedám, tak se mi klobásy pak při měsíčním odležení zkazí? Děkuji za info.
Děkuji všem dosavadním odpovídajícím, předpokládám, že všichni tedy udíte, ale já se ptal, co se stane když ho tam NEDÁM!
(Připadám si tady často jako v politické debatě, kde každý chce za každou cenu něco říci a nikdo neodpoví k věci). A když už nemá, co by řekl, tak zkritizuje alespoň pravopis.