Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.listopad 9:38

Jakou vodou (vývarem) se má podlévat maso při vaření nebo pečení? Horkou nebo studenou? A proč?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Já podlévám teda horkou,ale profesionální kuchaři říkají studenou.
A jak to děláte vy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.listopad 10:09

Jakou vodou (vývarem) se má podlévat maso při vaření nebo pečení? Horkou nebo studenou? A proč?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Já podlévám teda horkou,ale profesionální kuchaři říkají studenou.
A jak to děláte vy?

Včera jsem dělala kančí guláš a přečetla si to tady – viz komentáře k receptu dole -
http://www.to­precepty.cz/re­cept/37481-kanci-gulas-iii/
Ale když podlévám pivem nebo vínem,tak to samozřejmě neohřívám!