Zeptal/a se – 16.únor 23:58
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Já mám nejradši voňavé a křehké kuře nebo osm pokladů v pálivé omáčce, občas si dám hovězí po sečuánsku…vesměs mi to chutná skoro všude, sice některý číny jsou úplně tragický, ale to řešit nebudem. No a co nesnášim a ani jsem to nedožral je kantonstké kuře. I když to vonavé a křehké kuře mi příjde, že se nějak domluvili a všude ho uplně zkazili, dřív dávali víc zeleniny a tak. Ale dřív rozhodně jedno z nejoblíbenějších jídel. Jinak jsem v číně nikdy nic otřesného (kromě pár ostud s kamarády z naší strany) nezažil.
Zeptal/a se – 17.únor 8:53
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Já mám nejradši voňavé a křehké kuře nebo osm pokladů v pálivé
omáčce, občas si dám hovězí po sečuánsku…vesměs mi to chutná skoro
všude, sice některý číny jsou úplně tragický, ale to řešit nebudem. No
a co nesnášim a ani jsem to nedožral je kantonstké kuře. I když to
vonavé a křehké kuře mi příjde, že se nějak domluvili a všude ho uplně
zkazili, dřív dávali víc zeleniny a tak. Ale dřív rozhodně jedno
z nejoblíbenějších jídel. Jinak jsem v číně nikdy nic otřesného
(kromě pár ostud s kamarády z naší strany) nezažil.
Doplňuji:
Čína není fastfood ale) byl jsem ve všech čínách v okolí Stodůlek a
jednou v Uhříněvsi.