Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.únor 15:47

Dělám něco špatně? – HUBNUTÍ

Zdraví – Ostatní zdraví

Hubnu a nějak se mi to hubnutí „zastavilo“. Nejsem tlustá,než jsem začala hubnout moje BMI bylo 21,0 ,dříve jsem jedla nezdravě a hodně, hlavně večer, ale mám rychlé spalování a díky tomu jsem nikdy nepřibrala. Potom jsem se ale rozhodla pro změnu. Po 14 dnech hubnutí jsem zhubla 2 kila, dnes je to ale 31 den a já jsem už nic dalšího nezhubla. Čím to je? Jím zdravě, často, malé porce, vyvážená strava a prostě nic! Také se mi tak trochu zpomalil metabolismus…Ne­tušíte čím to je? Děkuji:) (Moje nynější BMI je 20,3)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.únor 16:26

Dělám něco špatně? – HUBNUTÍ

Zdraví – Ostatní zdraví

Hubnu a nějak se mi to hubnutí „zastavilo“. Nejsem tlustá,než jsem začala hubnout moje BMI bylo 21,0 ,dříve jsem jedla nezdravě a hodně, hlavně večer, ale mám rychlé spalování a díky tomu jsem nikdy nepřibrala. Potom jsem se ale rozhodla pro změnu. Po 14 dnech hubnutí jsem zhubla 2 kila, dnes je to ale 31 den a já jsem už nic dalšího nezhubla. Čím to je? Jím zdravě, často, malé porce, vyvážená strava a prostě nic! Také se mi tak trochu zpomalil metabolismus…Ne­tušíte čím to je? Děkuji:) (Moje nynější BMI je 20,3)
Doplňuji:
Jím 6× denně, snídaně-svačina-oběd-svačina-1.večeře-2.večeře
I sportuju, chodím jednou týdně na jumping a občas si doma hodinu zacvičím (protahování a pak posilovací cviky na všechny problémové partie)až bude hezky začnu běhat. Doufám, že se to jen zpomalilo, protože jíst míň než teď už bych začala hladovět.