Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.červenec 20:10

Můžu trvat na tom, aby soused zlikvidoval strom?

Právo a zákony – Občanské právo

Můj soused má na své zahradě vysoký strom, když je bouřka, pokaždé se slomí nějaká obrovská větev a přímo na moji střechu. Už jsem mu několikrát řekla, aby ten strom zlikvidoval, bojím se, že jednoho dne při velké bouřce do stromu uhodí a ten se mi na tu střechu svalí celý, už teď, když teprv bouřka začíná se strom kývá docela dost, mám z toho obavy, ale soused ne a ne, kam se mám obrátit, byla jsem na místním úřadu a tam mi řekli, že se máme dohodnout mezi sebou, myslím, že k tomu potřebuju nějakýho odborníka, který by mi dal na papír, že strom ohrožuje? Vyfotila jsem to, když hodně foukalo, když pršelo, když byla velká bouřka, tak jsem udělala i video. (nevím, jestli je to občanské právo, nebo co, výběr slabý)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.červenec 8:07

Můžu trvat na tom, aby soused zlikvidoval strom?

Právo a zákony – Občanské právo

Můj soused má na své zahradě vysoký strom, když je bouřka, pokaždé se slomí nějaká obrovská větev a přímo na moji střechu. Už jsem mu několikrát řekla, aby ten strom zlikvidoval, bojím se, že jednoho dne při velké bouřce do stromu uhodí a ten se mi na tu střechu svalí celý, už teď, když teprv bouřka začíná se strom kývá docela dost, mám z toho obavy, ale soused ne a ne, kam se mám obrátit, byla jsem na místním úřadu a tam mi řekli, že se máme dohodnout mezi sebou, myslím, že k tomu potřebuju nějakýho odborníka, který by mi dal na papír, že strom ohrožuje? Vyfotila jsem to, když hodně foukalo, když pršelo, když byla velká bouřka, tak jsem udělala i video. (nevím, jestli je to občanské právo, nebo co, výběr slabý)
Doplňuji:
strom je vysoký, jednou tolik, co je můj dům, mezi nám je jen místo na projetí auta, takže kdybyse třeba jen rozštípnul, letělo by to rovnou na můj dům