Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.listopad 18:49

Co by to mohlo být?

Zvířata – Psi

Náš pes dneska kulhal. Kulhal naposled asi před měsícem. Normálně běhal a najednou začal kulhat. To mu trvalo asi 15 minut a pak zase dobrý. Dnes jsem ho normálně venčila, v pořádku okolo mě pobíhal, pak jsem si ho zavolala k noze, on šel u mě a pak najednou začal divně došlapovat na levou nohu. Když jsem mu řekla, aby si sedl, držel jí chvílema ve vzduchu, ale nic zařízlého tam neměl – žádná krev,… Ušli jsme asi 200 metrů domů a to kulhání bylo už jen trochu nápadné, že se to skoro ani nebylo vidět, ale pořád trošku kulhal. Pak jsme byly na cílové rovince k domu a kulhání ho přešlo. Doma jsem mu znova prohlédla packu a neměl ji pořezanou, ani nijak jinou, než má normálně. Znovu běhá a skáče jak se mi zalíbí. To kulhání se objevilo už dřív. Nevíte, co by to mohlo být? Nemůže to být nějaký zánět? Nebo artróza? V březnu mu budou tři roky.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.listopad 19:07

Co by to mohlo být?

Zvířata – Psi

Náš pes dneska kulhal. Kulhal naposled asi před měsícem. Normálně běhal a najednou začal kulhat. To mu trvalo asi 15 minut a pak zase dobrý. Dnes jsem ho normálně venčila, v pořádku okolo mě pobíhal, pak jsem si ho zavolala k noze, on šel u mě a pak najednou začal divně došlapovat na levou nohu. Když jsem mu řekla, aby si sedl, držel jí chvílema ve vzduchu, ale nic zařízlého tam neměl – žádná krev,… Ušli jsme asi 200 metrů domů a to kulhání bylo už jen trochu nápadné, že se to skoro ani nebylo vidět, ale pořád trošku kulhal. Pak jsme byly na cílové rovince k domu a kulhání ho přešlo. Doma jsem mu znova prohlédla packu a neměl ji pořezanou, ani nijak jinou, než má normálně. Znovu běhá a skáče jak se mi zalíbí. To kulhání se objevilo už dřív. Nevíte, co by to mohlo být? Nemůže to být nějaký zánět? Nebo artróza? V březnu mu budou tři roky.
Doplňuji:
Natáhla, jenže on začne kulhat, pak kulhá 15 minut a konec. V březnu mu budou 3 roky, je to zlatý retrívr. Nevím, jestli jsem to dobře pochopila, ale hned jsem to zkusila. Když stál, tak jsem mu packu zvedla a přitáhla k jeho tělo. Všechny normálně spustil rychle dolů, ale to levou, to na kterou kulhal trochu pomalejc a než dopadla na zem tak ji jakoby zastavil. Nevím, jestli je to jen podle mě, že se bojím, aby mu něco nebylo, ale přišlo mi to tak.

y jsis nikdy nenatahla sval…a taky jak je starej …a co je to za rasa …natom taky dost zalezi ..postav ho a pak mu dej packu k telu nee jen tu bolavou vsechny napis esly se noha vracela jako pruzina rychle …nebo ji daval z5 jen z volna