Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.listopad 7:30

Jak je možné že

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

fyzicky tatáž plocha ( část pozemeku či celý pozemek ) je na katastrální mapě pod jiným číslem a má jineho vlastníka a celý pozemek i jinou plochu než na mapě pozemkového katastru ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.listopad 16:46

Jak je možné že

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

fyzicky tatáž plocha ( část pozemeku či celý pozemek ) je na katastrální mapě pod jiným číslem a má jineho vlastníka a celý pozemek i jinou plochu než na mapě pozemkového katastru ?
Doplňuji:
Omyl v lokalizaci je vyloučen, terén dobře znám a obě mapy lze zobrazit i s tzv. ortofoto – tedy s pozadím letecké fotky. Jedná se o ornou půdu mimo obec obhospodařovanou zemědělským podnikem, čílo pozemku mám v kupní smlouvě z r. 1984, na katastrální mapě nešel najít protože nebyl vytýčen „definiční bod“. Na mapě pozemkového katastru mě to dlouho nenapadlo hledat. Zobrazuje se mapa kde jsou ještě německé popisy. Stav trvá desítky let, jedná se o konfiskát po odsunutých Němcích. V katastrálním území se plánuje digitalizace a ÚPRAVY pozemků. Pozemek zle výhledove překvalifikovat na stavební. Obávám se nějaké kulišárny tak jsem se o to začal více zajímat.