anonym
Zeptal/a se – 24.září 21:38
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dostávám bažanty a bažantí slepice, kteří padli pod sprškou broků. Jsem zvyklá na „drůbež“ ulovenou dravcem, s broky v těle kořisti nemám zkušenost. Dá se s tím něco dělat nebo mám zvěřinu upravit jako obvykle a čekat, že u stolu někdo přijde o zub?
anonym
Zeptal/a se – 24.září 23:49
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Dostávám bažanty a bažantí slepice, kteří padli pod sprškou broků.
Jsem zvyklá na „drůbež“ ulovenou dravcem, s broky v těle kořisti
nemám zkušenost. Dá se s tím něco dělat nebo mám zvěřinu upravit jako
obvykle a čekat, že u stolu někdo přijde o zub?
Doplňuji:
Předpokládám, že bažant- nádoba dostala svůj název od tvaru té nádoby.
Nechápu, jak může spojení bažant+broky někomu evokovat onu nádobu na moč
pro pány. Vy z města jste nějak zabrokovaní…