Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.listopad 17:14

Mšla jserm uvnitř takový ´divný pocit. Vm, že jsem šly s kolegyní na oběd, , ona říkala, že manželovi bylo špantě, odvezli ho do nemocnice. obě jsme si postšžovaly , že je nám nějak divněš, , ale nevěšděly jsme, co to bylo. Až jsme se později dověděly, co se stalo, daly jsem si to do souvislosti. Už jsem o tom někde psala, otázka se opakuje. Detaily si už neuvědomuji. .

Výbuch si připomenu, když se objeví zmínka V TV či tisku.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.listopad 17:17

Mšla jserm uvnitř takový ´divný pocit. Vím, že jsem šly s kolegyní na oběd, , ona říkala, že manželovi bylo šptněšě, odvezli ho do nemocnice. obě jsme si postěžovaly , že je nám nějak divně, , ale nevěděly jsme, co to bylo. Až jsme se později dověděly, co se stalo, daly jsem si to do souvislosti. Už jsem o tom někde psala, otázka se opakuje. Detaily si už neuvědomuji. .

Výbuch si připomenu, když se objeví zmínka V TV či tisku. Proč si připomíatt nepříjemnou skutečnost.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.listopad 12:09

Měla jserm uvnitř takový ´divný pocit. Vím, že jsem šly s kolegyní na oběd, , ona říkala, že manželovi bylo špatně, odvezli ho do nemocnice. obě jsme si postěžovaly , že je nám nějak divně, , ale nevěděly jsme, co to bylo. Až jsme se později dověděly, co se stalo, daly jsem si to do souvislosti. Už jsem o tom někde psala, otázka se opakuje. Detaily si už neuvědomuji. .

Výbuch si připomenu, když se objeví zmínka V TV či tisku. Proč si připomínat nepříjemnou skutečnost.