Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.říjen 16:05

Zřídit u nás aristokratický systém, společnost a pak si dát nějaký titul a opatřit potřebné věci. Nebo získat šl. titul tam, kde je to dnes možné (i tak můžeš zůstat „Moravákem“.. ale nebude z tebe urozený Moravan).
Můžeš konat nějakou dobročinnost a podobně a pak doufat, že tě třeba královna Alžběta II. povýší do šlechtické ho stavu (ani nemusíš mít jejich občanství), šanci zvýší když si tě všimne, když se s ní seznámíš a udělí ti audienci. Může z tebe být sir Rokio. ;)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.říjen 16:06

Zřídit u nás aristokratický systém, společnost a pak si dát nějaký titul a opatřit potřebné věci. Nebo získat šl. titul tam, kde je to dnes možné (i tak můžeš zůstat „Moravákem“.. ale nebude z tebe urozený Moravan. Zkrátka budeš mít titul nehled na to, že jsi Moravna – s čímž to nebude mít žádnou spojitost).
Můžeš konat nějakou dobročinnost a podobně a pak doufat, že tě třeba královna Alžběta II. povýší do šlechtické ho stavu (ani nemusíš mít jejich občanství), šanci zvýší, když si tě všimne, když se s ní seznámíš a udělí ti audienci. Může z tebe být sir Rokio. ;)