Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.říjen 19:07

A z čeho ten blok vznikl? Ze školní jídelny? Nutili tě rodiče sedět u stolu, dokud to všecko nesníš?
Zelenina je „bohužel“ nenahraditelná. Dá se upravit všemožnými způsoby, nechce se mi věřit, že by ti vážně nic nechutnalo. Obsahuje spoustu vlákniny, vitamínů a stopových prvků.
Zkusila bych třeba pečenou v troubě (brambory, dýně, batáty, mrkev, řepa), to je sázka na jistotu. Nebo třeba blanšírované zelené fazolky, okurkový salát… Zelenina z biozemědělství opravdu chutná jinak a sama o sobě je velmi chutná a stačí jen trochu posolit. Existuje ale spousta fajn koření, kterými si konzumaci zeleniny zpříjemnit (saturejka, rozmarýn, tymián, kmín, koriandr, kari…)

V první řadě bych pracovala na tom odblokování, jinak si zaděláváš do budoucna na zdravotní problémy. Zkus doporučení k psychologovi nebo nějakou terapii.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.říjen 19:08

A z čeho ten blok vznikl? Ze školní jídelny? Nutili tě rodiče sedět u stolu, dokud to všecko nesníš?
Zelenina je „bohužel“ nenahraditelná. Dá se upravit všemožnými způsoby, nechce se mi věřit, že by ti vážně nic nechutnalo. Obsahuje spoustu vlákniny, vitamínů a stopových prvků.
Zkusila bych třeba pečenou v troubě (brambory, dýně, batáty, mrkev, řepa), to je sázka na jistotu. Nebo třeba blanšírované zelené fazolky, okurkový salát… Zelenina z biozemědělství opravdu chutná jinak a sama o sobě je velmi chutná a stačí jen trochu posolit. Existuje ale spousta fajn koření, kterým si lze konzumaci zeleniny zpříjemnit (saturejka, rozmarýn, tymián, kmín, koriandr, kari…)

V první řadě bych pracovala na tom odblokování, jinak si zaděláváš do budoucna na zdravotní problémy. Zkus doporučení k psychologovi nebo nějakou terapii.