Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.září 11:38

Náš mozek čte celá slova, takže přehožená písmena nevadí. Když se dítě učí číst, vnámá písmena, slabiky, části slov, nakonec slova celá. Ta spojují v celek a chápou význam,.

Až se děti naučí číst celá slova a vnímat je,, uloží si je v paměti,. Čím lepší a plynulejší čtení, si již dítě zafixuje správné tvary slov a rozšiřují si slovní zásobu a další složky řeči a využívá je nevědomky.

Všechno je třeba se naučit Důležitá je i pozornost.

Platí, že první a poslední hláska se musí shodovat. Někdy stačí jen regissrovat začátek slova a domýšlet podle kontextu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.září 13:49

Náš mozek čte celá slova, takže přehožená písmena nevadí. Když se dítě učí číst, vnámá písmena, slabiky, části slov, nakonec slova celá. Ta spojuje v celek a chápe význam,.

Až se děti naučí číst celá slova a vnímat je,, uloží si je v paměti,. Čím lepší a plynulejší čtení, tím lépe si j dítě zafixuje správné tvary slov a rozšiřuje si slovní zásobu a další složky řeči a využívá je nevědomky.

Všechno je třeba se naučit Důležitá je i pozornost.

Platí, že první a poslední hláska se musí shodovat. Někdy stačí u vyspělého a sečtělé čtenáře jen registrovat začátek slova a domýšlet podle kontextu.