Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.červenec 22:45

Co tě nemá… nepochopení otázky nebo neznalost konkrétního oboru/situace. Nic vyjímečného. Nebo jen vložení něakých odkazů či jejich kopírování, které ale taky na tu otázku neodpovídá.
Taky „někteří“ zlatí uživatelé často odpovídají tak, že neodpovídají vůbec na otázku – ale jinak odpovídají hodně. Většinou nic k věci, ale jedná se o nějakou negativní poznámku k tazatelovi, otázce nebo jde o nic neříkající a naprosto zbytečnou odpověď (typu, že ho to nezajímá, že je mu to jedno, že nemá smysl to řešit a zabývat se tím… pak nemá smysl ale ani odpovídat, když je to odpověď na dvě věci).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.červenec 22:47

Co tě nemá… nepochopení otázky nebo neznalost konkrétního oboru/situace. Nic vyjímečného. Nebo jen vložení něakých odkazů či jejich kopírování, které ale taky na tu otázku neodpovídají.
Taky „někteří“ zlatí uživatelé často odpovídají tak, že vůbec neodpovídají na otázku – ale jinak odpovídají hodně. Většinou nic k věci, ale jedná se o nějakou negativní poznámku k tazatelovi, otázce nebo jde o nic neříkající a naprosto zbytečnou odpověď (typu, že ho to nezajímá, že je mu to jedno, napomínání na gramatiku nebo na něco jiného, že nemá smysl to řešit a zabývat se tím… pak nemá smysl ale ani odpovídat, když je to odpověď na dvě věci).