Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červen 19:19

Nejsem, ale některé feministky se o to horlivě snaží. Abyste správně rozuměli, tak „normální“ feminismus má být naprosté zrovnoprávnění žen a mužů, nikoho nezvýhodňovat, pouze se snažit, aby OBĚ pohlaví na tom byly stejně, spravedlivě, se stejnými právy a příležitostmi (schvální píši obě pohlaví, protože jsou jen dvě). Některé to nepochopily a jde jim o jakousi nadřazenost, či co.

Ale jsme na počátku velmi chaotické a řekl bych nemorální doby (lgbtq, egoismus, pseudo demokracie – a svoboda slov, rasismu na ruby – kdy se využívá něčeho, co ani rasistické není, aby se ospravedlnila nějaká kriminalita a nezákonnost, vláda dezinformačních médií, naprosté zkreslování i běžných faktů a omezování svobody myšlení/názorů, zneužívání demokracie – pouhého pojmu – k něčemu, co s demokracií nesouvisí).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červen 19:21

NEmyslím, ale některé feministky se o to horlivě snaží. Abyste správně rozuměli, tak „normální“ feminismus má být naprosté zrovnoprávnění žen a mužů, nikoho nezvýhodňovat, pouze se snažit a prosazovat, aby OBĚ pohlaví na tom byly stejně, spravedlivě, se stejnými právy a příležitostmi, popřípadě pomáhat znevýhodněným ženám (schvální píši obě pohlaví, protože jsou jen dvě). Některé to nepochopily a jde jim o jakousi nadřazenost, či co. A jsou zaujaté k mužskému pohlaví.

Ale jsme na počátku velmi chaotické a řekl bych nemorální doby (lgbtq, egoismus, nulová zodpovědnost, mravy ↓, pseudo demokracie – a svoboda slov, rasismu na ruby – kdy se využívá něčeho, co ani rasistické není, aby se ospravedlnila nějaká kriminalita a nezákonnost, vláda dezinformačních médií, naprosté zkreslování i běžných faktů a omezování svobody myšlení/názorů, zneužívání demokracie – pouhého pojmu – k něčemu, co s demokracií nesouvisí).