Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červen 10:49

Pizza je kulatá, takže se lépe umístí do krabice se zkosenými rohy. Ve čtvercov krabici by se pohybovala, „neseděla“ tak pevně.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červen 11:02

Pizza je kulatá, takže se lépe umístí do krabice se zkosenými rohy. Ve čtvercové krabici by se pizza pohybovala, "neseděla by tak pevně.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červen 13:13

Pizza je kulatá, takže se lépe umístí do krabice se zkosenými rohy. Ve čtvercové krabici by se pizza pohybovala, „neseděla“ by tak pevně. Dobře do spodní části zapadá i víko

Také určitě záleží na ceně obalu, vyhovujícímu skladování atd.

Tyto obaly jsou nejčastěji prodávaným obalem na na pizzu. Jsou čtvercového typu se zkoseným rohem s délkou strany 24 cm až 35 cm a s výškou obalu 3 cm nebo 3,5 cm.

Širokou nabídku obalů pro výrobu, obchod, a především gastronomii má i obchodní společnost V+L-MAIS, s. r. o., která je přímým dovozcem širokého portfolia materiálů i potravinářských o­balů.

jak se obaly na pizzu vyvíjely.

https://www.svet­baleni.cz/2007/03/­01/sb-1-2-12-hlavn-tma-balen-potravin-fenomen-krabice-na-pizzu/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.červen 16:11

Pizza je kulatá, takže se lépe umístí do krabice se zkosenými rohy. Ve čtvercové krabici by se pizza pohybovala, „neseděla“ by tak pevně.

Dobře do spodní části zapadá i víko.

Pizza se lépe vkládá mezi zkosené rohy, u rovné části krabice je víc místa, takže se pizza nadzvedne a uloží do krabice mezi zkosené rohy a přiklopí pevným víkem.

Také určitě záleží na ceně obalu, vyhovujícímu skladování atd.

Tyto obaly jsou nejčastěji prodávaným obalem na na pizzu. Jsou čtvercového typu se zkoseným rohem s délkou strany 24 cm až 35 cm a s výškou obalu 3 cm nebo 3,5 cm.

Širokou nabídku obalů pro výrobu, obchod, a především gastronomii má i obchodní společnost V+L-MAIS, s. r. o., která je přímým dovozcem širokého portfolia materiálů i potravinářských o­balů.

jak se obaly na pizzu vyvíjely.

https://www.svet­baleni.cz/2007/03/­01/sb-1-2-12-hlavn-tma-balen-potravin-fenomen-krabice-na-pizzu/