Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.duben 14:16

Toto krásně sedí dnes na progresivní levici, která se maratónem po rovnosti a spravedlnosti mstí zejména lidem úspěšným, kteří vytváří nějaké (třeba tradiční) hodnoty. Jako šelmy číhají na svou kořist, protože sami nic kladného do společnosti nedávají, jen zášť a spory mezi lidmi. Chtějí diktovat pravidla jak se chovat a žít, ale sami nejsou schopni kolikrát reflektovat svoje chyby a nedostatky.

Cit pro spravedlnost tkví v přirození kontinuitě, během které jsou lidé bystří a sledují, zda se někde neutahují opasky, či není způsobeno bezpráví. Paradoxně ti, kteří nejvíce volají po bezmezné spravedlnosti a rovnosti, ji sami mohou odsunout do pozadí. Však na to doplatily totalitní režimy, krásná slova o spravedlnosti jsme slýchávali od komunistů. a jak to dopadlo…Pamatujme na to. Radikalismus byl vždy cesta do háje a hledání problému, kde není, je také varovný signál. A to nezmiňuje ekonomický prospěch těch, kteří ty lidi jen využívají (mají tak pocit, že jsou to revolucionáři pokroku).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.duben 14:18

Toto krásně sedí dnes na progresivní levici, která se maratónem po rovnosti a spravedlnosti mstí zejména lidem úspěšným, kteří vytváří nějaké (nebo uchovávají tradiční) hodnoty. Jako šelmy číhají na svou kořist, protože sami nic kladného do společnosti nedávají, jen zášť a spory mezi lidmi. Chtějí diktovat pravidla jak se chovat a žít, ale sami nejsou schopni kolikrát reflektovat svoje chyby a nedostatky.

Cit pro spravedlnost tkví v přirozené kontinuitě, během které jsou lidé bystří a sledují, zda se někde neutahují opasky, či není způsobeno bezpráví. Paradoxně ti, kteří nejvíce volají po bezmezné spravedlnosti a rovnosti, ji sami mohou odsunout do pozadí. Však na to doplatily totalitní režimy, krásná slova o spravedlnosti jsme slýchávali od komunistů. a jak to dopadlo…Pamatujme na to. Radikalismus byl vždy cesta do háje a hledání problému, kde není, je také varovný signál. A to nezmiňuji ekonomický prospěch těch, kteří ty lidi jen využívají (mají tak pocit, že jsou to revolucionáři pokroku).