Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.duben 21:10

Ono je to jedno. Vždycky se to dá obejít a vždycky můžeš jít nepřímou, neoficiální cestou. Prostředky můžeš shánět jinak, vynakládat vlastní pokud jsi majetný (a dát kolik chceš), ale ne přímo na volební účet, ale přes soukormé financování.
Propagovat se můžeš různě (a to i nefinančně). Myslíš, že podnikatelé, kteří vlastní některá média a mají svého favorita budou nestranní a nebudou nikoho podporovat a propagovat? :D a tak to může dělat i ten hlavní účastník kampaně.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.duben 21:12

Ono je to jedno. Vždycky se to dá obejít a vždycky můžeš jít nepřímou, neoficiální cestou. Prostředky můžeš shánět jinak – ne do hlavní kampaně, vynakládat vlastní prostředky pokud jsi majetný (a dát kolik chceš), ale ne přímo na volební účet, ale přes soukromé financování.
Propagovat se můžeš různě (a to i nefinančně). Myslíš, že podnikatelé, kteří vlastní některá média a mají svého favorita budou nestranní a nebudou nikoho podporovat a propagovat? :D a tak to může dělat i ten hlavní účastník kampaně. Zapltit si něco na jeho propagaci, ale nepřímo, ne přes kampaň s jejím účtem (ale přes jiné).