Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.duben 20:30

Trumpovým příznivcem taky nejsem, ale že Biden je mimo je jasné už dávno. Není z nejmladších, mivá menší výpadky a nejspíš nastupuje stařecká demence (řekl už spoustu zmatených nesmyslů, které tomu nasvědčují). A to prý chce v příštích volbcáh taky kandidovat (to říkal i Trump, ale ten má větší šance, že ještě bude naživu).
Co čekat, hned, jak nastoupil, tak zrušil většinu věcí, které zavedl/prosadil Trump, hned se rozhodl zvýšit daně a prosazovat protekcionismus. Rušení smluv, nevýhodné smlouvy, zavedení cel, provokace (řeči) a podobně.
Jinak to byly jen řeči a nic nevykonal, z takzvaných slibů udělal kulové a to málo, co udělal je úplné minimum o které se pořádně sám nestaral.biden
Některým byl a stále je sympatický. Bohužel o něm vědí kulové a sympatický jim je jen po ksychtíku (sympatický usměvavý děda – i když je to jen obrazm který nic neznamená).
Trumpovy postupy často nebyly chvályhodné, ale Bidenovo působení je doteď spíš zavrženíhodné. Trump si hlavně neviděl do huby a měl taky občas blbé řeči. Pořád ale lepší než Biden.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.duben 20:36

Trumpovým příznivcem taky nejsem, ale že Biden je mimo je jasné už dávno. Není z nejmladších, mivá menší výpadky a nejspíš nastupuje stařecká demence (řekl už spoustu zmatených nesmyslů, které tomu nasvědčují). A to prý chce v příštích volbách taky kandidovat (to říkal i Trump, ale ten má větší šance, že ještě bude naživu).
Co čekat, hned, jak nastoupil, tak zrušil většinu věcí, které zavedl/prosadil Trump, hned se rozhodl zvýšit daně a prosazovat protekcionismus. Rušení smluv, nevýhodné smlouvy, zavedení cel, provokace (řeči) a podobně. Dále jeho nízka aktivita, neučást a prázdné řeči o činech, o setkání, spolupráci,.. propagace s LGBT komunitou, „bezpohlavními“ a podobnými a to jen za účelem vlastní popularity.
Jinak to byly jen řeči a nic nevykonal, z takzvaných slibů udělal kulové a to málo, co udělal je úplné minimum o které se pořádně sám nestaral.
Některým byl a stále je sympatický. Bohužel o něm vědí kulové a sympatický jim je jen po ksychtíku (sympatický usměvavý děda – i když je to jen obrazm který nic neznamená).
Trumpovy postupy často nebyly chvályhodné, ale Bidenovo působení je doteď spíš zavrženíhodné. Trump si hlavně neviděl do huby a měl taky občas blbé řeči. Pořád ale lepší než Biden.
Dosud je Biden ve funkci neznámější svým „kousajícím psem.“