Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.březen 22:54

Podle mě seš vlastně rozhodnutý. Ale taky jsi podle mě zbytečně při zdi… Co proboha řešíš? Seš mladej, nadšenej pro dva obory, oba je chceš studovat, tak je do pr…čic studuj!!! Nekoukej napravo, nalevo, jdi za tím cílem a nestahuj trenky, když brod je ještě daleko. Jdi do toho naplno a uvidíš, když to fakt, ale fakt nepůjde, tak se nějak rozhodneš, ale v té první fázi si neklaď malé cíle. To je moje rada. I když bys pak jednu školu třeba zabalil, i to, žes na ní nějakou dobu byl, ti něco dá. Fakt ti říkám, jdi do toho, jdi do toho naplno!!! Ta šance se ti už v životě nevrátí, určitě ne v té luxusní formě, jakou máš dnes.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.březen 0:34

Podle mě seš vlastně rozhodnutý. Ale taky jsi podle mě zbytečně při zdi… Co proboha řešíš? Seš mladej, nadšenej pro dva obory, oba je chceš studovat, tak je do pr…čic studuj!!! Nekoukej napravo, nalevo, jdi za tím cílem a nestahuj trenky, když brod je ještě daleko. Jdi do toho naplno a uvidíš, když to fakt, ale fakt nepůjde, tak se nějak rozhodneš, ale v té první fázi si neklaď malé cíle. To je moje rada. I když bys pak jednu školu třeba zabalil, i to, žes na ní nějakou dobu byl, ti něco dá. Fakt ti říkám, jdi do toho, jdi do toho naplno!!! Ta šance se ti už v životě nevrátí, určitě ne v té luxusní formě, jakou máš dnes.
Není žádné hlavní a vedlejší. Buďto to studuješ nebo ne. Jestli někam vlezeš a vlastně na to jdeš už s úmyslem, že na to budeš sr*t, tak tam prostě nelez… k čemu takové studium?! Jdi na školu, na jakou chceš a tu studuj, hotovo, deset, co furt řešíš? Jsi svobodný člověk s možností volby, záleží jen na tobě, jestli ji využiješ a jak. Dobrá rada je, neklaď si malé cíle.