Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.únor 14:33

Dej si malý šlofík – do půl hodiny, to ti dodá energii a budeš čilejší (když ale přetáhneš přes půl hodiny, tak budeš unavenější/os­palejší :D Když už bys chtěl víc, tak si dej tak 2 hoďky odpoledního spánku). Tyto tzv. napy přes den (20 – 30 minut) jsou pro tělo, mysl i energii dobré. Důležité je jen to správně naščasovat – hlavně, za jak dlouho usneš.Do rána čekat nemusíš. Ale po té kávě asi neusneš – i když energii díky ní asi nezískáš.
Na hlavu si dej ibalgin.
Projdi se po veknu nebo vyvětrej místnost a nadýchej se čerstvého vzduchu.
Dej si pár kliků, dřepů nebo se trochu jinak rozpohybuj, zaběhej si. o za pár minut vždy probere, i když je člověk uanvený.
Dej si sprchu, spíš studenější, zkus ledovou. Probere a navíc otuží. ;) Pokud se nechceš sprchovat tak si alespoň umý obličej studenou vodou, protři oči, opláchni párkrát čelo, zátylek, týl, uši. Popřípadě i spodek zad
Najez se, nějakých čerstvých potravin, například surové zeleniny nebo ovoce (dej si víc, než jeden kus něčeho).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.únor 14:36

Dej si malý šlofík – do půl hodiny, to ti dodá energii a budeš čilejší (když ale přetáhneš přes půl hodiny, tak budeš unavenější/os­palejší :D Když už bys chtěl víc, tak si dej tak 2 hoďky odpoledního spánku). Tyto tzv. napy přes den (20 – 30 minut) jsou pro tělo, mysl i energii dobré. Důležité je jen to správně naščasovat – hlavně, za jak dlouho usneš. Do rána čekat nemusíš. Ale po té kávě teď asi neusneš – i když energii díky ní asi nezískáš.
Na hlavu si dej ibalgin.
Projdi se po veknu nebo vyvětrej místnost a nadýchej se čerstvého vzduchu.
Dej si pár kliků, dřepů nebo se trochu jinak rozpohybuj, zaběhej si. to do pár málo minut vždy probere, i když je člověk unavený.
Dej si sprchu, spíš studenější, zkus ledovou. Probere a navíc otuží. ;) Pokud se nechceš sprchovat tak si alespoň umýj obličej studenou vodou, protři oči, opláchni párkrát čelo, zátylek, týl, uši. Popřípadě i spodek zad
Najez se, nějakých čerstvých potravin, například surové zeleniny nebo ovoce (dej si víc, než jeden kus něčeho). Doplň tekutiny, hlavně vodu a podobně (nic sladkého – to ti možná dodá krátkodobou energii a za chvíli budeš ještě unavenější).