Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.únor 0:51

Růže, tulipány a kosatce (ty bohužel brzy odkvétají, ale mám je nejraději). Pak jsou tam ještě narcisy, jiřiny a další, které ani nevím, jak se jmenují. Myslím, že tulipánů a narcisů je tam vlastně podobně a na stejných místech. První kvetou jedny a jak odkvetou, tak vykvetou ty druhé (ale teď nevím, které z nich jako první.
Když neseču, tak je tam přírodně plno pampelišek, sedmikrásek a fialek (taky i dost sněženek a petrklíčů. Na těch našich sněženkách je zajímavé, že kvetou velmi brzy a vydrží velmi dlouho. Už v únoru nám obvykle rostou – ale jen když není sníh nebo je ho málo. Letos je ho dost, i když už začíná tát. Loni v tuhle dobu už myslím byly).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.únor 0:53

Růže, tulipány a kosatce (ty bohužel brzy odkvétají, ale mám je nejraději, ale plno lidem se nelíbí. Já je mám spojené s jednou osobou z minulosti, tak o to víc se mi líbí a připomínají mi ji). Pak jsou tam ještě narcisy, jiřiny a další, které ani nevím, jak se jmenují. Myslím, že tulipánů a narcisů je tam vlastně podobně a jsou na stejných místech. První kvetou jedny a jak odkvetou, tak vykvetou ty druhé (ale teď nevím, které z nich jako první a které druhé).
Když neseču, tak je tam přírodně plno pampelišek, sedmikrásek a fialek (taky i dost sněženek a petrklíčů. Na těch našich sněženkách je zajímavé, že kvetou velmi brzy a vydrží velmi dlouho. Už v únoru nám obvykle rostou – ale jen když není sníh nebo je ho málo. Letos je ho dost, i když už začíná tát. Loni v tuhle dobu už myslím byly vykvetlé).