Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.leden 0:04

Navždy. Lidi si vždy najdou něco, kvůli čemu demonstrovat. Je to „sranda,“ lidi to dělají z hecu. A kdyby se nedej bože nenaskytlo nic tady – alespoň nic tak populárního, tak už se objeví něco ze zahraničí, co i hned vyburcuje místní aktivisty (Floyd, LGBT, Lukašenko, Trump a jiné volby, Navalný,…). Nebo naprosté hlouposti z bulváru píšící o něčem ze zahraničí, které ale s námi ani nemají, co dělat a nijak se nás to nedotýká (a i kdyby, tak to vlastně neopravňuje tu demonstraci nebo to, že něco znamená).

Lidi hned uvidí něco v „seriózním“ plátku a i hned po přečtení je jim jasné, že si to žádá jejich přímý zásah. Už totiž vědí vše potřebné. Hned se na fb vytvoří událost, svolá parta „patriotů, zastánců menšin, demokratů“ a tak dále, a už se z vesela demonstruje. Kdyby nebylo těchto jejich zásahů, tak by svět dávno upadl do temnoty. Bez jejich „ovlivnění“ situace by se nic „nezlepšilo.“
Malí lidé, kteří mají potřebu být slyšet a vidět. Připadají si pak důležití, že něco znamenají nebo ovlivní. Jako součást davu se pak cítí silní, navíc musí neustále hledat něco, za co „bojovat.“ Lidé mrzkých (povrchních) názorů, nízkých pudů a kteří s enechávají snadno zmanipulovat. Pak ze sebe mají lepší pocit a myslí, že něco dokázali.
A je prosím zcela jedno o jakou demonstraci se jedná. Jestli podopora na záchranu ztraceného štěněte nebo nějakého vyjádření nesouhlasu s vládním nařízením (ty jsou nejpopulárnější), či přímo s vládnoucí stranou/osobou (nespokojenost s tím, že vládne, přestože byla zvolena a vyhrála).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.leden 0:12

Navždy. Lidi si vždy najdou něco, kvůli čemu demonstrovat. Je to „sranda,“ lidi to dělají z hecu. A kdyby se nedej bože nenaskytlo nic tady – alespoň nic tak populárního, tak už se objeví něco ze zahraničí, co i hned vyburcuje místní aktivisty (Floyd, LGBT, Lukašenko, Trump a jiné volby, Navalný,…). Nebo naprosté hlouposti z bulváru píšící o něčem ze zahraničí, které ale s námi ani nemají, co dělat a nijak se nás to nedotýká (a i kdyby, tak to vlastně neopravňuje tu demonstraci nebo to, že by něco znamenala. Pouzer se vždy prokazuje výkvět národa a demokratické společnosti).

Lidi hned uvidí něco v „seriózním“ plátku a i hned po přečtení je jim jasné, že si to žádá jejich přímý zásah. Už totiž vědí vše potřebné. Hned se na fb vytvoří událost, svolá parta „patriotů, zastánců menšin, demokratů, vyvolených s tím jediným pravým názorem“ a tak dále, a už se z vesela demonstruje. Kdyby nebylo těchto jejich zásahů, tak by svět dávno upadl do temnoty. Bez jejich „ovlivnění“ situace by se nic „nezlepšilo.“
Malí lidé, kteří mají potřebu být slyšet a vidět. Připadají si pak důležití, že něco znamenají nebo ovlivní. Jako součást davu se pak cítí silní, navíc musí neustále hledat něco, za co „bojovat.“ Lidé mrzkých (povrchních) názorů, nízkých pudů, omoezené mysli a kteří se nechají snadno zmanipulovat. Mají ze sebe lepší pocit a myslí, že něco dokázali.
A je prosím zcela jedno o jakou demonstraci se jedná. Jestli podopora na záchranu nějakého ztraceného štěněte nebo vyjádření nesouhlasu s vládním nařízením (ty jsou nejpopulárnější), či přímo s vládnoucí stranou/osobou (nespokojenost s tím, že vládne, přestože byla zvolena a vyhrála volby).