Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.leden 11:05

Neřekl bych rebel, ale už v mládí jsem do „davu“ nezapadal a nešel jsem nikdy v souladu se společností. Už kvůli zájmům jako literatura, historie, právo, politika, ekonomie, filosofie nebo náboženství nebo pro politické přesvědčení. K četbě a historii jsem sklouzl celkem brzo, no a většina nečte (a nadpolovina z těch, co čze se soustředí na jeden svůj oblíbený žánr – nové romány, fantasy nebo detektivky).
Nezapadám ani do přesných „kategorií.“ Řekl bych např. že jsem determinista, konzervativec, tradicionalista, monarchista, ale s vlastním vnímáním těch věcí. Nerad škatulkuji a dělím se do určité skupiny, když ty definice prostě někdy v něčem sedí a v něčem ne. Takže jsem konzervativec (víceméně politicky), ale taky liberalista (ekonomicky, taky jako svoboda jedince atd). A tak bych mohl pokračovat.
Taky přestože jsem konzervativec a tradicionalista, tak se nebráním inovacím a novým myšlenkám (v technologicíh, přizpůsobení společnosti nové době,…).
Plus k tomu melancholie.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.leden 11:07

Neřekl bych rebel, ale už v mládí jsem do „davu“ nezapadal a nešel jsem nikdy v souladu se společností. Už kvůli zájmům jako literatura, historie, právo, politika, ekonomie, filosofie nebo náboženství nebo pro politické přesvědčení. K četbě a historii jsem sklouzl celkem brzo, no a většina nečte (a nadpolovina z těch, co čte se soustředí na jeden svůj oblíbený žánr – nové romány, fantasy nebo detektivky).
Nezapadám ani do přesných „kategorií.“ Řekl bych např. že jsem determinista, konzervativec, tradicionalista, monarchista, ale s vlastním přesvědčením ohledně těch věcí. Nerad škatulkuji a dělím se do určité skupiny, když ty definice prostě někdy v něčem sedí a v něčem ne. Takže jsem konzervativec (víceméně politicky), ale taky liberalista (ekonomicky, taky jako svoboda jedince atd). A tak bych mohl pokračovat.
Taky přestože jsem konzervativec a tradicionalista, tak se nebráním inovacím a novým myšlenkám (v technologicíh, přizpůsobení společnosti nové době,…).
Plus k tomu melancholie.