Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.leden 19:36

Po vodě (jako náhrada za jídlo) nezhubneš. Půst není k hubnutí. Zrovna po polévce nijak nepřibíráš (je to vývar… ze zelenin, masa), zdravé, plné vitamínů (i podporující hubnutí při cvičení). Myslím doma vařenou polévku nebo z restaurací (ne v sáčku). Tělo potřebuje příjem živin: vitamínů a bílkovin. Nejde o to přestat jíst, ale o to, jak se stravuješ = co jíš. Důležité je nejíst nezdravé jíslo, nepřehánět to s cukrem/sladidly (nejlíp žádné) a solí.
Voda místo polévky není řešení.
Dodržování pitného režimu vodou je důležité, hydratuje, nezbytná pro správnou čiinost všech orgánů a celého těla. S nedostatkem vody může člověk tloustnout.
Jogíni jsou jiná liga, která žije z vesmírné energie (za pomocí prán). Až se to naučít, tak můžeš žít „jen z vody“ (a nějakých semínek a energie).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.leden 19:42

Po vodě (jako náhrada za jídlo) nezhubneš. Půst není k hubnutí. Zrovna po polévce nijak nepřibíráš (je to vývar… ze zelenin, masa), zdravé, plné vitamínů (i podporující hubnutí při cvičení). V podstatě je to ohřátá voda, trochu okořeněná a doplněná řadou zdravých vitamínů. Myslím doma vařenou polévku nebo z restaurací (ne ze sáčku). Tělo potřebuje příjem živin: vitamínů a bílkovin. Nejde o to přestat jíst, ale o to, jak se stravuješ = co jíš. Důležité je nejíst nezdravé jídlo, nepřehánět to s cukrem/sladidly = sladkosti, limonády (nejlíp žádné) a solí. I při cvičení a posilování je důležité dodržovat stravu (ne přestat jíst ´to je nezdravé).
Voda místo polévky není řešení.
Dodržování pitného režimu vodou je důležité, hydratuje, je nezbytná pro správnou čiinost všech orgánů a celého těla. S nedostatkem vody může člověk tloustnout. Špatná lymfa a usazeniny, špatný oběh krve, pomalé funkce orgánů, nedostatek energie (a její výdej) atd. To způsobuje nedostatek vody.
Jogíni jsou jiná liga, která žije z vesmírné energie (za pomocí prán). Až se to naučít, tak můžeš žít „jen z vody“ (a konkrétních semínek, vesmírné a vlastní vnitřní energie).