Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.listopad 16:13

Asi je to nevyhnutelné, všechno chceme mít lepší a lepší, šetří nám to čas i fyzické síly, máme takovou techniku, o kterése nám ještě před pár desítkami let ani nesnilo.
Má to ale své nedostatky, zařízení jsou stále složitější a některá i neopravitelná, jako třeba většina elektroniky, ze které se tak stalo spotřební zboží. Na autě si sám neopravíš skoro nic. Plýtvá se materiály i lidskou prací. A to jsme v porovnání s USA pozadu. Zatímco my máme obyčejná čalouněná křesla, v USA mají i elektrická 🙂 Celá planeta pomalu, ale jistě jde do enviromentálního kopru. A to

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.listopad 16:15

Asi je to nevyhnutelné, všechno chceme mít lepší a lepší, šetří nám to čas i fyzické síly, máme takovou techniku, o které se nám ještě před pár desítkami let ani nesnilo.
Má to ale své nedostatky, zařízení jsou stále složitější a některá i neopravitelná, jako třeba většina elektroniky, ze které se tak stalo spotřební zboží. Na autě si sám neopravíš skoro nic. Plýtvá se materiály i lidskou prací. Zpohodlněli jsme. A to jsme v porovnání s USA pozadu. Zatímco my máme obyčejná čalouněná křesla, v USA mají i elektrická 🙂 Celá planeta pomalu, ale jistě jde do enviromentální­ho kopru.