Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.listopad 8:53

Odepřela jsem si ho před cca 2 a půl roky, poslední dobou i ostatní živočišné výrobky, avšak za 100% vegana se nepovažuju, jelikož si neodpírám u maminek či na akcích, občas ráda zhřeším nějakou sladkou srágorou :)) Nebudu zapírat, že mi nevoní, když se peče maso nebo když otevřu kočkám konzervu, ale do pusy bych to už nestrčila, to bych musela mít asi hodně slabou chvilku. Mrzí mě, že lidi často nevěří tomu, že vegetariánské/ve­ganské jídlo nemůže být chutné a není to, jak píše Alesh, něco sladkého nebo salát. Navíc je to více než doporučováno spoustou vědců jako udržitelnější způsob stravování, dneska jsme dost rozmazlení a přesycení…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.listopad 12:13

Odepřela jsem si ho před cca 2 a půl roky, poslední dobou i ostatní živočišné výrobky, avšak za 100% vegana se nepovažuju, jelikož si neodpírám u maminek či na akcích, občas ráda zhřeším nějakou sladkou srágorou :)) Nebudu zapírat, že mi nevoní, když se peče maso nebo když otevřu kočkám konzervu, ale do pusy bych to už nestrčila, to bych musela mít asi hodně slabou chvilku. Mrzí mě, že lidi často nevěří tomu, že vegetariánské/ve­ganské jídlo může být chutné a není to, jak píše Alesh, něco sladkého nebo salát. Navíc je to více než doporučováno spoustou vědců jako udržitelnější způsob stravování, dneska jsme dost rozmazlení a přesycení…