Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.listopad 17:08

Co máš pořád s tím DPH, vždyť to skoro nehraje roli – alespoň, co se forem podnikání týká a založení podniku. Víš vůbec dopředu, že budeš plátcem DPH (víš jaké jsou podmínky?)?
Minikální částka zákaldního kapitálu je 1 Kč.
Samotné založení (poplatky – úřady, rejstřík, notář) – do 10 tisíc, záleží, jak moc využiješ notáře, co on si sepíše atd. Nejlevnější to je, když to všechno necháš na notáři. Založíš tak za 5 000 Kč. Luxus, může to s klidem udělat úplně každý, oproti a.s., kde je jen ZK 2 miliony.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.listopad 17:15

Co máš pořád s tím DPH, vždyť to skoro nehraje roli – alespoň, co se forem podnikání týká a založení podniku (pokud to nechceš dobrovolně platit – aniž bys musel). Víš vůbec dopředu, že budeš plátcem DPH, kolik budeš vydělávat, jaký budeš mít obrat, s kým budeš obchodovat (víš jaké jsou podmínky nebo co je vůbec DPH?)?
Minikální výše zákaldního kapitálu je 1 Kč.
Samotné založení (poplatky – úřady, rejstřík, notář) – do 10 tisíc, záleží, jak moc využiješ notáře, co on si sepíše atd. Nejlevnější to je, když to všechno necháš na notáři. Založíš tak za cca 5 000 Kč. Luxus, může to s klidem udělat úplně každý, oproti a.s., kde je minimální výše ZK 2 miliony.