Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.říjen 20:10

1. Problém se softwarem. Zaplněná paměť, spousta doplňků/zbytečných nástrojů, zavirovaný, při zapínání ti běží (zapíná se) moc programů. Některé se samy aktualizují/za­pínají. Pošteluj v nastavení. Pročisti počítač – promaž, nainstaluj si nebo re/aktivuj nějaký antivirový program. Reinstaluj počítač, obnov OP, dej to továrního nastavení.

nebo (dokonce pravděpodobnější)

2. Zanesený harddisk. Potřebuje vyčistit (doslova – od prachu), mj. i ventilátor. To je u starších PC běžné. Vyčistíš, nebo něco vyměníš (i třeba tu „blbost“ jako venilátor) a bude načítat normálně. Složité to není. Jen odšrubuješ, našrubuješ. Popřípadě ti s tím někdo pomůže.
Bacha taky, abys tu bednu neměl něčím zaházanou. Hard Disk potřebuje taky svůj prostor, taky na odvětrávání (i když to by asi nedělalo problém hned při startu).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.říjen 21:23

1. Problém se softwarem. Zaplněná paměť, spousta doplňků/zbytečných nástrojů, zavirovaný, při zapínání ti běží (zapíná se) moc programů. Některé se samy aktualizují/za­pínají. Pošteluj v nastavení. Pročisti počítač – promaž, nainstaluj si nebo re/aktivuj nějaký antivirový program. Reinstaluj počítač, obnov OP, obnov do továrního nastavení.

nebo (dokonce pravděpodobnější)

2. Zanesený pevný disk. Potřebuje vyčistit (doslova – od prachu), mj. i ventilátor. To je u starších PC běžné. Vyčistíš, nebo něco vyměníš (i třeba tu „maličkost“ jako venilátor) a bude načítat normálně. Složité to není. Jen odšrubuješ, našrubuješ. Popřípadě ti s tím někdo pomůže.
Bacha taky, abys tu bednu neměl něčím zaházanou. Hard Disk potřebuje taky svůj prostor, hlavně na odvětrávání a aby se nepřehříval (i když to by asi nedělalo problém hned při startu).