Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.říjen 13:24

Problém je, že ani odborníci nevědí zcela přesně, co to je. U
Každý může mít dokonce jiné příznaky a i průběh může být u každého jiný. Někdo na to umírá v bolestech, jiný ani nemusí vědět, že je nakažený. A vědci si nejsou jisti, proč tomu tak je a které faktory to ovlivňují, mj. se do toho započítává i třeba obezita jedince, která taky může mít svůj vliv.a uvádí se, že jsou obézní lidé víc v ohrožení, co se COVIDU týká. Ale svůj vliv může hrát údajně všechno, včetně věku, pohlaví, krevní skupiny, momentálního zdraví a předchozích zdravotních problémech/ne­mocech.
Zdravotníci nevědí, proč přesně na to umírají i někteří mladí zcela zdraví lidé, kteří neměli vůbec žádné zdr. problémy, neměli nadváhu atd.
Těch teorií ve spojitosti s koronavirem je hodně. A žádná není jasně prokázána, co vysvětlena.
Nic není podloženo důkazy. Většina jsou jen odhady.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.říjen 13:26

Problém je, že ani odborníci nevědí zcela přesně, co to je. Každý může mít dokonce jiné příznaky a i průběh může být u každého jiný. Někdo na to umírá v bolestech, jiný ani nemusí vědět, že je nakažený. A vědci si nejsou jisti, proč tomu tak je a které faktory to ovlivňují, mj. se do toho započítává i třeba obezita jedince, která taky může mít svůj vliv a uvádí se, že jsou obézní lidé víc v ohrožení, co se COVIDU týká. Ale svůj vliv může hrát údajně všechno, včetně věku, pohlaví, krevní skupiny, momentálního zdraví a předchozí zdravotní problémy/nemoci.
Zdravotníci nevědí, proč přesně na to umírají i někteří mladí zcela zdraví lidé, kteří neměli vůbec žádné zdr. problémy, neměli nadváhu atd.
Těch teorií ve spojitosti s koronavirem je hodně. A žádná není jasně prokázána, vysvětlena.
Nic není podloženo důkazy. Většina jsou jen dohady a spekulace.