Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.říjen 22:03

Reklamy nemusím a ne TV se moc nedívám. Jakože spíš vůbec. Taky si líbily reklamy na air bank, ale už jsem dlouho žádnou neviděl.
Takže nemám žádnou oblíbenou reklamu… Někdy si ještě pouštím kazety a některé máme nahrané i reklamama… To je pak sentiment, když vidím ty cca 20 let staré reklamy. Zdály se mi i kvalitnější.

Nejvíc se mi líbí asi reklamy na Johna Jamesona. To jsou jediné reklamy, které jsem si i vyhledával na YouTube. Jsou pár let staré.
Některé jiné alkoholy mají/měly taky pár dobrých reklam. Třeba Tullamore Dew (nebo metaxa a jiné). Tam se mi líbila hlavně jedna: byl vidět nějaký obřad, pochmurné počasí, parta chlapků v oblecích, která si připíjela na jednoho kámoše „ať je Bůh s ním“… vypadalo to na pohřeb jejich známého. A ona to byla svatba. :D

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.říjen 22:05

Reklamy nemusím a na TV se moc nedívám.
Taky se mi celkem líbily reklamy na air bank, ale už jsem dlouho žádnou neviděl.
Takže nemám žádnou oblíbenou reklamu… Někdy si ještě pouštím kazety a některé filmy máme nahrané i s reklamama… To je pak sentiment, když vidím ty cca 20 let staré reklamy. Zdály se mi i kvalitnější.

Nejvíc se mi líbí asi reklamy na Johna Jamesona. To jsou jediné reklamy, které jsem si i vyhledával na YouTube. Jsou jen pár let staré.
Některé jiné alkoholy mají/měly taky pár dobrých reklam. Třeba Tullamore Dew (nebo metaxa a jiné). Tam se mi líbila hlavně jedna: byl vidět nějaký obřad, pochmurné počasí, parta chlapků v oblecích, která si připíjela na jednoho kámoše „ať je Bůh s ním“… vypadalo to na jeho pohřeb. A ona to byla jeho svatba. :D