Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.říjen 17:24

Celkem ano.
Hlavně v bramboračce, svíčkové i bramborovém salátu a trochu v „číně“. :)
Párkrát v roce celerové, ochucené hranolky a sterilovaný (díky octu jen zřídka) a pomazánka z něj.
Sním, bez odporu i pomazánku ze syrového celeru a mrkve.
Něco podobného: https://recep­ty.vareni.cz/ce­lerova-pomazanka/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.říjen 17:28

Celkem ano.
Hlavně v bramboračce, svíčkové i bramborovém salátu a trochu v „číně“. :)
Párkrát v roce celerové, ochucené hranolky a sterilovaný (díky octu jen zřídka) a pomazánka z něj.
Sním, bez odporu i pomazánku ze syrového celeru a mrkve.
Něco podobného: https://recep­ty.vareni.cz/ce­lerova-pomazanka/
Ráda mám celer řapíkatý, „tureckou“ polévku z něj a červené čočky atd.