Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.září 14:09

Většinou jsem mimo trvalé bydliště a vařím si sám. Polévky často vařím jako hlavní jídlo, takže bývají trochu hustší. Převládají houbové (narvu hub do hrnce co se vejde, až se uvolní trochu místa, tak přidám nějakou zeleninu aj. … dělám ji na víc způsobů jako s paprikou, nebo bílou kyselou s koprem). Občas polévku z červené řepy, kvasnicovou s mrkví, vejcem, pórkem, zelňačku, hrachovou,atd. Pokud je po ruce nějaké maso nebo bujón, tak to do těch polévek dám také. Nůdlová s játrovými knedlíčky je sice dobrá, ale moc pracná.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.září 14:20

Většinou jsem mimo trvalé bydliště a vařím si sám. Polévky často vařím jako hlavní jídlo, takže bývají trochu hustší. Převládají houbové (narvu hub do hrnce co se vejde, až se uvolní trochu místa, tak přidám nějakou zeleninu aj. … dělám ji na víc způsobů jako s paprikou, nebo bílou kyselou s koprem). Občas polévku z červené řepy, kvasnicovou s mrkví, vejcem, pórkem, zelňačku, hrachovou,atd. Pokud je po ruce nějaké maso nebo bujón, tak to do těch polévek dám také. Nůdlová s játrovými knedlíčky je sice dobrá, ale moc pracná.

Málem bych zapomněl na moji druhou nejčastější – z dýně (hokaida) a rád také polévku z růžičkové kapusty s klobáskou.