Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.srpen 17:23

Čím víc ty vlasy myješ, tím častěji se ti budou mastit. Nepožívej žádný šampón, alespoň na čas. Pár dní vlasy vypadají divně, možná jakoby mastně, protože byly zvyklé na šampóny, ale po pár dnech budou lepší než, když jsou myté šampónem. A už si je nebudeš muset mýt každý den, ale třeba jednou za 3 dny. Častým mytím zbyvuješ pokožku prospěšných a ochranných látek, které se na hlavě tvoří.
Popřípadě můžeš používat jiné (přírodní) věci místo klasickcýh šamponů. Doporučuje se často i jablečný ocet.

Viz mytí vlasů bez šamponu
https://www.go­ogle.com/sear­ch?client=fire­fox-b-d&q=myt%C3%AD­+vlas%C5%AF+bez+%C5%A1am­ponu

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.srpen 17:26

Čím častěji ty vlasy myješ, tím víc se ti budou mastit. Nepožívej žádný šampón, alespoň na čas. Pár dní vlasy vypadají divně, možná jakoby mastně nebo naopak jakoby suše, protože byly nonstop zvyklé na šampóny, ale po pár dnech (myx týdnech) budou lepší než, když jsou myté šampónem. A už si je nebudeš muset mýt každý den, ale třeba jednou za 3 dny. Po delší době uvidíš výrazné výsledky. Častým mytím zbyvuješ pokožku prospěšných a ochranných látek, které se na hlavě tvoří.
Popřípadě můžeš používat jiné (přírodní) věci místo klasickcýh šamponů. Doporučuje se často i jablečný ocet. Jsou i různé rostlinné šampony bez chemie.
Klasické šampony stejně nejsou pro vlasy přirozené ani vhodné. Přirozená je pro ně hlavně jen voda.

Viz mytí vlasů bez šamponu
https://www.go­ogle.com/sear­ch?client=fire­fox-b-d&q=myt%C3%AD­+vlas%C5%AF+bez+%C5%A1am­ponu