Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.srpen 8:19

ano, koupil jsem tam kdysi 4 telefony v časových rozestupech cca 1 roku. Thedy bylo velmi výhodné brát je z číny protože k nim česká pošta automaticky nelepila ten svůj mizerný poplatek za proclení a nedoměřovali dph. Dnes už se to tam skoro kupovat nevyplatí. Ale osobně bych ten shop hodnotil jako spolehlivý. Vždy doručili co měli, trvalo to – třeba i měsíc, ale nakonec to vždy přišlo.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.srpen 8:23

ano, koupil jsem tam kdysi 4 telefony v časových rozestupech cca 1 roku. Tehdy ještě bylo hodně výhodné brát je z Číny protože k nim Česká Pošta automaticky nelepila ten svůj mizerný poplatek za proclení a nedoměřovali DPH. Dnes už se to tam skoro kupovat nevyplatí. Ale osobně bych ten shop hodnotil jako spolehlivý. Vždy doručili co měli, trvalo to – třeba i měsíc, ale nakonec to vždy přišlo.

Je ale důležité, kdykoliv platíš kartou v zahraničí používat takovou kartu která má mezibankovní směnné kurzy €<->kč a $<->kč, protože většina bank u nás ty kurzy má hodně nevýhodné a dost tak přeplatíš (ideální je na to karta Revolutu mrkni sem https://www.sve­tandroida.cz/re­volut/ ) revolut ti pro každou platbu umí vygenerovat novou kartu a po platbě ji hned zruší, což prakticky znamená, že i kdyby eshop přepadli hackeři, nikdy ti nic nemůžou ukrást, velká výhoda.