Odpověděl/a – 3.srpen 23:20
Tuto polévku si připravuji z tzv. bouřky, což je tepelně nezpracovaná náplň jelit. Bývá k dostání u malých řeznických provozoven v zimě čerstvá, přes léto jen občas coby mražená. Tento polotovar zavařím do dobré vepřové polévky. Je to mňamka stejně jako samotná bouřka smažená s cibulkou na pánvi.
Odpověděl/a – 3.srpen 23:28
Tuto polévku si připravuji z tzv. bouřky, což je tepelně nezpracovaná náplň jelit. Bývá k dostání u malých řeznických provozoven v zimě čerstvá, přes léto jen občas coby mražená. Tento polotovar zavařím do dobré vepřové polévky. Je to mňamka stejně jako samotná bouřka smažená s cibulkou na pánvi. Dobrou jitrnici nebo jelito jsem v marketu ještě nepotkal a to jich máme u nás pět.