Odpověděl/a – 3.srpen 23:15
Když jsou dobrá (nešizená) jelítka a vepřový vývar je skvělá.
Dělávám již léta.
Nekoukala jsem nyní po nich u řezníků. Jitrnice se od dubna do podzima
nedělají. Když kupuji, tak u zpracovatele, v masokombinátu. Náš řezník
to stále více šidí :( Jitrnice je samá buchta, tuk a kůže a jelítka jsem
neměla odvahu zkoušet :D
Ti dobří řezníci tyto produkty nyní nenabízejí..
Odpověděl/a – 3.srpen 23:17
Když jsou dobrá (nešizená) jelítka a vepřový vývar, kroupy je
skvělá.
Dělávám již léta. Tmavou i bílou.
Nekoukala jsem nyní po nich u řezníků. Jitrnice se od dubna do podzima
nedělají. Když kupuji, tak u zpracovatele, v masokombinátu. Náš řezník
to stále více šidí :( Jitrnice je samá buchta, tuk a kůže a jelítka jsem
neměla odvahu zkoušet :D
Ti dobří řezníci tyto produkty nyní nenabízejí..