Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.červenec 16:46

Pricin může být hned nekolik. Mohl si tam mit nrjakou jinou aplikaci kterou si cassem odrbral a ktera byla mozna az prulis narocnq na syatemove prostredky presto ze bezela jen na pozadi. Dalsi moznost je ta zebbyrobce sam vydal opravu jinak stejně verze operačního systému, která řešila výkon nějakou optimalizaci, treti moznost je ta by kterou sam uvadis a ctvrta je obecne nedostatecny gykon hardware ktery je na hrane pouzitelnosti. Protoze neupresnujes svuj konkretni model telefonu nelze nijak urcit ktera z tech moznost je to v tvem pripade.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.červenec 17:09

Příčin může být několik:

A. mohl si tam mít nějakou aplikaci, která nefungovala na pozadí optimálně a měla neúměrné nároky na systémové prostředky, čímž zpomalovala aplikace na popoředí. Problém se časem možná vyřešil tím, že si ji odebral nebo byla dodatečně optimalizována jejím vývojářem.

B. Další možnost je, že výrobce sám vydal dodatečně opravu stejné verze operačního systému ve které řeší optimalizaci výkonu na úrovni svých systémových modifikací (nádstavbového řešení)

C. třetí možnost si popsal sám, velká aktualizace OS ANDROID

D. čtvrtá možnost je obecně nedostatečný hardware, který balancuje na hraně použitelnosti a trhání na něm způsobí téměř cokoliv z běžného používání

protože si neupřesnil model a výrobce telefonu nelze určit která z těch možností pasuje na tvůj případ