Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.červenec 21:17

Mám recept na marinádu na vepřové od našeho řezníka, jeho vyzrazení mě stálo strašně moc frťanů, tak si toho važ.

Rozpis na cca 1,5 kg masa:
2–3 dcl jablečného džusu
šťáva z 1 pomeranče a z 1/2 citronu
4 stroužky utřeného česneku
1 vrchovatá polévková lžíce soli
1 kávová lž. mletého černého pepře
1 kávová lž. mletého kmínu
1 kávová lž. mletého hořčičného semínka

Dobrou chuť!

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.červenec 21:36

Mám recept na marinádu na vepřové od našeho řezníka, jeho získání mě stálo strašně moc frťanů, tak si toho važ.

Rozpis na cca 1,5 kg masa:
2–3 dcl jablečného džusu
šťáva z 1 pomeranče a z 1/2 citronu
4 stroužky utřeného česneku
1 vrchovatá polévková lžíce soli
1 kávová lž. mletého černého pepře
1 kávová lž. mletého kmínu
1 kávová lž. mletého hořčičného semínka

Citron lze vynechat, on tam funguje pouze jako katalyzátor, s citronem stačí marinovat 2–4 hod, max. 6 hod, déle ne. Bez citronu je ideál tak 12–24 hod.

Dobrou chuť!