Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.červenec 15:35

Víš jistě, že je bez majitele. Já nemám rád zase ty, kteří si řeknou, je kočka je tu sama, je na poli/v lese nebo se „toulá“ po vesnici/městě, určitě nemá majitele. Kočky a obzvlášť kocouři se rádi toulají. Můžou být jen kousek od domova – třeba jne pár metrů, ale taky to může být několik kilometrů a můžou být pryč i pár týdnů až měsíců.

Pokud se ti zdá, že je nějak velmi zanedbaná a vážně vyvhrtlá, tak možná bez majitele skutenčně je. Kočky, ale zvyčejně umí dobře lovit – pokud se nejedná o kočku, kterou někdo choval jako domácí a pak se rozhodl, že z ní udělá venkovní kočku.

Dej ji trochu nažrat, pokud ji uvidíš. Radši trochu dál od svého domu (od svých dvěří) pokud si ji nechceš nechat a nehceš, aby zůstala.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.červenec 15:57

Víš jistě, že je bez majitele. Já nemám rád zase ty, kteří si řeknou, je kočka je tu sama, je na poli/v lese nebo se „toulá“ po vesnici/městě, určitě nemá majitele. Kočky a obzvlášť kocouři se rádi toulají. Můžou být jen kousek od domova – třeba jne pár metrů (a ty to ani nemusíš vědět), ale taky to může být několik kilometrů a můžou být pryč i pár týdnů až měsíců.

Pokud se ti zdá, že je nějak velmi zanedbaná a vážně vychrtlá, tak možná bez majitele skutenčně je. Kočky, ale obvykle umí dobře lovit – pokud se nejedná o kočku, kterou někdo choval jako domácí a pak se rozhodl, že z ní udělá venkovní kočku.

Dej ji trochu nažrat, pokud ji uvidíš. Radši trochu dál od svého domu (od svých dvěří) pokud si ji nechceš nechat a nehceš, aby zůstala.