Odpověděl/a – 19.červenec 14:56
Já to také neumím „vysvětlit“ 😁
Od samého začátku, kdy vyběhly MW trouby, byly pro mne zklamáním.
Přidám se k uživateli Alesh, tedy nejmenší škodu cítím chuťově
u vývarových polévek. Pořádně ohřátých, kterým se výjimečně
v restauracích nevyhnu.
Zkoušela jsem to v práci s omáčkou a jinými jídly, ale raději zapnu
vařič.
Ani bramborák ohřívaný v kantýně mi nechutnal, radši ho sním
studený
(a ještě lépe domácí). Je to „jiné“, bez původní chuti, nebo
kastrůlkování.
Cítím odlišnou chuť a pokud nehltám, vytváří se po ohřátí v MW
nechutný škraloup, pokrm brzy vychladne. Prostě je to jako mrtvé … ;)
Věřím tedy i tomu, že to není příliš zdravé, to jídlo je „jako
mrtvé“.
Beru v úvahu, že některá jídla nejsou vhodná k ohřevu, ale kastrůlky
nepo pára, trouba je pro mne chutnější varianta ohřevu.
TADY JSOU POTRAVINY, KTERÉ DO MW NEPATŘÍ, oxidují atd. (pro mne však
žádné):
https://www.womanonly.cz/mikrovlnna-trouba-jako-dabluv-stroj-nebo-pomocnik/
Odpověděl/a – 19.červenec 14:59
Já to také neumím „vysvětlit“ 😁
Od samého začátku, kdy vyběhly MW trouby, byly pro mne zklamáním.
Přidám se k uživateli Alesh, tedy nejmenší škodu cítím chuťově
u vývarových polévek. Pořádně ohřátých, kterým se výjimečně
v restauracích nevyhnu.
Zkoušela jsem to v práci s omáčkou a jinými jídly, ale raději zapnu
vařič.
Ani bramborák ohřívaný v kantýně mi nechutnal, radši ho sním
studený
(a ještě lépe domácí). Je to „jiné“, bez původní chuti, nebo
kastrůlkování.
Cítím odlišnou chuť a pokud nehltám, vytváří se po ohřátí v MW
nechutný škraloup, pokrm brzy vychladne. Prostě je to jako mrtvé … ;)
Věřím tedy i tomu, že to není příliš zdravé, to jídlo je „jako
mrtvé“.
Beru v úvahu, že některá jídla nejsou vhodná k ohřevu, ale kastrůlky
nepo pára, trouba je pro mne chutnější varianta ohřevu.
TADY JSOU POTRAVINY, KTERÉ DO MW NEPATŘÍ, oxiduje cholesterol atd. (pro
mne však žádné):
https://www.womanonly.cz/mikrovlnna-trouba-jako-dabluv-stroj-nebo-pomocnik/