Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.červenec 12:43

Rokio,

opět otázka na to, zda je dostačující příjem 20.000 Kč dostačující. Ptal jste se v souvislosti s rezervou pro další období.

Myslím si, že pokud žijete s rodiči, i když jim příspíváte, že je pro jednu osobu dobrý příjem. Kdo vám dává to kapesné, když si vydělávate.

--
Když vložíte otázku, nevkládejte prosím poznámky, které se týkají vaši osoby. Jsou rozporuplné, někdy se až příliš chválíte, jindy o sobě pochybujete a hodnotíte se negativně.

Proč někomu chcete dokazovat, jaký jste? Jste, jaký jste. Podle toho se chováte. Važte si sám sebe., důvěřujte si, neukazejte na sebe, že jste lepší, nebo hroší než jiní, natož těm, kteří vás znají jen virtuálně.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.červenec 12:45

Rokio,

opět otázka na to, zda je dostačující příjem 20.000 Kč. Ptal jste se v souvislosti s finanční rezervou pro další období.

Myslím si, že pokud žijete s rodiči, i když jim příspíváte, že je pro jednu osobu dobrý příjem. Kdo vám dává to kapesné Kč 200, , když si vydělávate?

--
Pokud vložíte otázku, nevkládejte prosím poznámky, které se týkají vaši osoby. Jsou rozporuplné, někdy se až příliš chválíte, jindy o sobě pochybujete a hodnotíte se negativně.

Proč někomu chcete dokazovat, jaký jste? Jste, jaký jste. Podle toho se chováte. Važte si sám sebe., důvěřujte si, neukazujte na sebe, že jste lepší, nebo hroší než jiní, natož těm, kteří vás znají jen virtuálně.