Odpověděl/a – 19.červenec 11:02
Asi hodně dlouho, protože jen z jogurtu ti zmrzka nevznikne. Já bych
zmrzlinu dělal z ovoce, mláka a jogurtu 50:50 (nebo jiný poměr, podle toho
jak ji chceš hustou). A pak bych přidal cukr nebo med na dochucení.
Není to sice ozkoušený recept (teď mě napadl), ale určitě stojí za
ozkoušení.
Jinak bych ji nechal v mrazáku alespoň 12 hodin, aby zmrzlo i mléko.
Odpověděl/a – 19.červenec 11:02
Asi hodně dlouho, protože jen z jogurtu ti zmrzka nevznikne (teda
myslím). Já bych zmrzlinu dělal z ovoce, mláka a jogurtu 50:50 (nebo jiný
poměr, podle toho jak ji chceš hustou). A pak bych přidal cukr nebo med na
dochucení.
Není to sice ozkoušený recept (teď mě napadl), ale určitě stojí za
ozkoušení.
Jinak bych ji nechal v mrazáku alespoň 12 hodin, aby zmrzlo i mléko.