Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.červenec 10:51

Tatarku nejím, ale našla jsem testy, z nichž vyplývá, že testovací tým konstatoval, že je tatarka příliš kyselá. Týká se il jiných výrobců.

Proč to tak je a další informace o kvalitě se dovíte v odkazu.

.Obsah není možné šířit bez souhlasu vydavatelel Mafra.

Zdroj: https://www.id­nes.cz/ekonomi­ka/test-a-spotrebitel/test-mf-dnes-test-tatarskych-omacek.A170505_160­455_test_jan

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.červenec 11:00

Tatarku nejím, ale našla jsem testy, z nichž vyplývá, že testovací tým konstatoval, že je tatarka příliš kyselá., někdy až hořká. Týká se il jiných výrobců

Proto je třeba vybírat ty kvalitní. Samozřejmě, že má každý jedinec jijnou chuť, ale odborná i laická porota s shodla v tom,. že opravdu jsou některé kyselé. Ocet zabraňuje šíření bakterií.

Takže je třeba se dvat na složení, brát ty bez zahušťovadel
a emulgátorů. Radějí kvalita než množství.

Test, tedy hodnoceí všech tatarských omáček.

http://webcache­.googleusercon­tent.com/sear­ch?q=cache:f-7C6_XM9OgJ:www­.vyzivaspol.cz/wp-content/upload­s/2017/05/tatar­ky-test.pdf+&cd=10&­hl=cs&ct=clnk&gl=cz&