Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.červenec 16:54

Ano je to pravda a nepřekvapí to, když si uvědomíte že letadla se našla prakticky už jen ve formě prachu. Ty teploty přo požáru uvnitř mrakodrapu živeném velkým množstvím paliva byly abnormální, přetavilo to i ohromnou ocelovou konstrukci která držela celý makodrap takže letadýlko se vším co jej tvořilo to samozřejmě sežehlo na poplel, to vůbec nemělo šanci, zůstalo jen pár identifikovatelných částí z vnitřních komponent motorů a přistávacích podvozků. Tyhle skříňky nejsou nezničitelné a určitým extrémním nárazům a teplotám (zvlášť pokud požár trvá tak dlouho a živí ho tak velké množství kerosenu v křídlech) prostě podlehnou stejně jako zbytek letadla.

Našly se ale černé skříňky z letadla která havarovalo do Pentagonu, všechna data letu 77 se podařilo získat. Stejně tak se zapisovače našly v letu 93 který havaroval v Pensylvánii. Tato letadla však nehořela v těch obřích komínech, kterými jsou výškové budovy, takže měla větší šanci požár rozptýlit a bylo snazší jej hasit.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.červenec 16:57

Ano je to pravda a nepřekvapí to, když si uvědomíte že letadla se našla prakticky už jen ve formě prachu. Ty teploty při požáru uvnitř mrakodrapu živeném velkým množstvím leteckého paliva byly naprosto abnormální, přetavily hravě i mohutnou ohromnou ocelovou konstrukci která držela celý makodrap takže letadýlko se vším co jej tvořilo to samozřejmě sežehlo na poplel, zůstalo jen pár identifikovatelných částí z vnitřních komponent motorů a přistávacích podvozků. Tyhle skříňky nejsou nezničitelné a určitým extrémním nárazům a teplotám (zvlášť pokud požár trvá tak dlouho a živí ho tak velké množství kerosenu v křídlech) prostě podlehnou stejně jako zbytek letadla.

Našly se černé skříňky z letadel, která havarovalo do Pentagonu a v Pensylvanii (lety 77 a 93). Tato letadla však nehořela v obřích komínech, živících uzavřený a nedostupný požár odspoda vzduchem, v komínech kterými jsou výškové budovy, takže měla větší šanci aby požár nespůsobil takové škody a bylo i mnohem snazší jej likvidovat.