Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.červenec 20:19

Nemusí to být agresor, může porušovat pravidla těch konkrétních internetových stránek, může spamovat, a může obtěžovat, být vlezlý a být velmi otravný (to spíš na soc. sítích, kde se blokují někteří uživatelé navzájem). Pak může urážet, být vulgární – ty už ale patří do té agrese. Může stalkovat a jinak obtěžovat.
Někde může dostat člověk ban – na určitou dobu nebo na pořád, nebo mu můžou přímo smazat účet.
Stalking vůbec nemusí souviset s byhrožováním nebo agresí. Navíc stalkeři si velmi často neuvědomují, že jsou stalkery. A nemusí se jednat ani o stalking, člověk prostě může spamovat, být otravný, obtěžující ostatní (a každého může obtěžovat, vadit mu něco jiného).
Pokud jde o blokaci ze strany obyčejných lidí/uživatelů tak ti můžou mít důvdod jakýkoli, můžou jich mít spoustu. A to, že oni někoho blokují je jne na nich, protože se to týká jejich účtu a mají tu možnost.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.červenec 20:21

Nemusí to být agresor, může porušovat pravidla těch konkrétních internetových stránek – a pravidla můžou mít jaké si stanoví, může spamovat, a může obtěžovat, být vlezlý a být velmi otravný (to spíš na soc. sítích, kde se blokují někteří uživatelé navzájem). Pak může urážet, být vulgární – ty už ale patří do té agrese. Může stalkovat a jinak obtěžovat.
Někde může dostat člověk ban – na určitou dobu nebo na pořád, nebo mu můžou přímo smazat účet.
Stalking vůbec nemusí souviset s vyhrožováním nebo agresí. Navíc stalkeři si velmi často neuvědomují, že jsou stalkery. A nemusí se jednat ani o stalking, člověk prostě může spamovat, být otravný, obtěžující ostatní (a každého může obtěžovat, vadit mu něco jiného).
Pokud jde o blokaci ze strany obyčejných lidí/uživatelů, tak ti můžou mít důvdod jaký chtějí, můžou jich mít spoustu. A to, že oni někoho blokují je jen na nich, protože se to týká jejich účtu a mají tu možnost. Důvod a rozhodnutí je na nich.