Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červen 12:36

Vinné kvasinky nepoužívám. Sušené droždí už dlouho, když se u ještě před 1989 objevilo francouzské. Známí mně je kupovali ve francouzské prodejně v Praze.

U nás prodávají dva druhy – na sáčku obrázek s vánočkou a na jiném vlaštovka – to mně vyhovuje lépe. Teď jsme koupila nový druh s nápisem Balírny Unima. Zatím jsem nevyzkoušela.

Mám sušné vždy v zásobě, posloužilo v době „karantény“, když z obchodů zmizelo pekařské. Rovněž vícekrátt mě toto čerstvé zklamalo. Těsto špatně kynulo.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červen 14:05

Vinné kvasinky nepoužívám. Sušené droždí už dlouho, když se u nás ještě před 1989 objevilo francouzské. Známí mně je kupovali ve francouzské prodejně v Praze.

U nás prodávají dva druhy – na sáčku obrázek s vánočkou a na jiném vlaštovka – to mně vyhovuje víc. Teď jsme koupila nový druh s nápisem Balírny Unima. Zatím jsem nevyzkoušela.

Mám sušené vždy v zásobě, posloužilo v době „karantény“, když z obchodů zmizelo pekařské. Rovněž vícekrátt mě toto čerstvé zklamalo. Těsto špatně kynulo.

Na dálku se těžko radí.