Odpověděl/a – 23.červen 12:36
Vinné kvasinky nepoužívám. Sušené droždí už dlouho, když se u ještě před 1989 objevilo francouzské. Známí mně je kupovali ve francouzské prodejně v Praze.
U nás prodávají dva druhy – na sáčku obrázek s vánočkou a na jiném vlaštovka – to mně vyhovuje lépe. Teď jsme koupila nový druh s nápisem Balírny Unima. Zatím jsem nevyzkoušela.
Mám sušné vždy v zásobě, posloužilo v době „karantény“, když z obchodů zmizelo pekařské. Rovněž vícekrátt mě toto čerstvé zklamalo. Těsto špatně kynulo.
Odpověděl/a – 23.červen 14:05
Vinné kvasinky nepoužívám. Sušené droždí už dlouho, když se u nás ještě před 1989 objevilo francouzské. Známí mně je kupovali ve francouzské prodejně v Praze.
U nás prodávají dva druhy – na sáčku obrázek s vánočkou a na jiném vlaštovka – to mně vyhovuje víc. Teď jsme koupila nový druh s nápisem Balírny Unima. Zatím jsem nevyzkoušela.
Mám sušené vždy v zásobě, posloužilo v době „karantény“, když z obchodů zmizelo pekařské. Rovněž vícekrátt mě toto čerstvé zklamalo. Těsto špatně kynulo.
Na dálku se těžko radí.