Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.červen 1:36

Příjde asi na to jak která. Je plno videí, kde kočky plavou v bazénu nebo se rády koupou a umývají. A jako dobrovolně.
My jsme měli plno koček a z nich dvě měly rády vodu, hlavně v létě, kdy je vedro, tak jim vůec nevadilo, že jsem je poléval vodou nebo koupal.
Za to třeba náš pes se neskutečně bojí vody, nerad se umývá a před deštěm se hned schovvá a před slabým a z boudy ho nikdo nedostane.
Možná je to o zvyku, pokud lidi umývají kočky už od mala tak si zvyknou. Myslím, že neplatí, že kočky nerady vodu.
Podobně neplatí to, že kočky a psy jsou nepřátelé na smrt. Když jsou spolu od mala, tak jsou spolu vklidu. A pes, který je na kočky zvyklý už od mala, tak si zvyke i v dospělosti na nové kočky.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.červen 1:42

Příjde asi na to jak která. Je plno videí, kde kočky plavou v bazénu nebo se koupou a umývají. A jako dobrovolně a vypadají, že se jim to líbí.
My jsme měli plno koček a z nich dvě měly rády vodu, hlavně v létě, kdy je vedro, tak jim vůec nevadilo, že jsem je poléval vodou nebo koupal.
Za to třeba náš pes se neskutečně bojí vody, nerad se umývá a před deštěm se hned schovvá i před slabým a z boudy ho nikdo nedostane.
Možná je to o zvyku, pokud lidi umývají kočky už od mala tak si zvyknou. My jsme je nikdy pravidelně neumývali, už vůbec ne od mala. Není to třeba. To jen když jsme jim vyjímečně dávali nějaký šampón proti blechám a klíšťatům. A jednu kočku jsme sem tam myli, protože měla dlouhou srst a v ní měla špínu. Myslím, že neplatí, že kočky nerady vodu. Ani déšť jim kolikrát nevadí, když není zima.
Podobně neplatí to, že kočky a psy jsou věční nepřátelé. Když jsou spolu od mala, tak jsou spolu vklidu. A pes, který je na kočky zvyklý už od mala, tak si zvyke i v dospělosti na nové kočky dokonce i na cizí.