Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červen 10:15

Nárok na bonus mají hlavně ty OSVČ, kterým bylo znemožněno vykonávat jejich výdělečnou nebo byla jinak omezena, kvůli opatřením spojných s COVIDem.
OSVČ na tom bývají nejhůř, jsou to drobní podnikatelé, kteří sami musí pracovat na sebe, velmi často bez zaměstnanců nebo jen pár v nějakém malém podniku. Jejich zisk může být asi tak velký, jaký mají zaměstnanci plat. Může být i větší, ale i menší. Sotva vystačí na ten měsíc. A jestli je jim pozastavený veškerý provoz nebo nějak velmi omezen, tak jsou celkem v háji.
Taky jak kdo, každý to může mít jiné, ale od toho jsou ty podmínky, které musí splnit, aby mohl čerpat ten bonus.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červen 10:20

Nárok na bonus mají hlavně ty OSVČ, kterým bylo znemožněno vykonávat jejich výdělečnou činost nebo byla jinak omezena, kvůli opatřením spojných s COVIDem.
OSVČ na tom bývají často nejhůř, jako v krizích, jsou to drobní podnikatelé, kteří sami musí pracovat na sebe, velmi často bez zaměstnanců nebo jen pár v nějakém malém podniku. Jejich zisk může být asi tak velký, jaký mají zaměstnanci plat. Může být i větší, ale i menší – a tak to má plno živnostníků. Sotva vystačí na ten měsíc. A jestli je jim pozastavený veškerý provoz nebo nějak velmi omezen, tak jsou celkem v háji.
Taky jak kdo, každý to může mít jiné, ale od toho jsou ty podmínky, které musí splnit, aby mohl čerpat ten bonus.