Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.červen 15:16

Těžko říct, já jsem se o to, abych se stal něčím přítelem, začal snažit 3 roky před maturitou a povedlo se mi to až 15 let po maturitě, ale doporučuji vyjít z toho, co má rád, může to být něco, co mu chutná, něco, co upotřebí při nějakém svém koníčku nebo si jiným způsobem dokáže užít, nebo nějaký (alespoň gastronomický) zážitek pro něj nebo pro vás oba.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.červen 15:23

Těžko říct, já jsem se o to, abych se stal něčím přítelem, začal snažit 3 roky před maturitou a povedlo se mi to až 15 let po maturitě, ale doporučuji vyjít z toho, co má rád, může to být něco, co mu chutná, něco, co upotřebí při nějakém svém koníčku nebo si jiným způsobem dokáže užít, nebo nějaký (alespoň gastronomický) zážitek pro něj nebo pro vás oba. Mělo by to přijít až poté, co bude celá maturita hotová.

Sporťák (auto) nedoporučuji, protože až bude třeba někam naložit velký nákup, zavazadla na dovolenou, kus nábytku, později dítě, kočárek a podobně (ne nutně všechno najednou, ale jednou to, jindy ono), ukáže se, že se to tam nevejde.