Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.květen 11:19

Uváděla jsem příklady u podobné otázky,, nebudu opakovat. Potvrdilo se, že existuje něco mezi nebem a zemím.

Ale obecně je nepochopitelné to, co dělají či jak se chovají někteří lidé . třeba ve vztahu ke zvířtaům či přírodě, ale bohužel i k ostatním lidem.. Jako by všichni uměli věštit, uznávají jen svou subjektivní pravdu a urážejí.

řeba jeden člověk vyhrožoval veřejně sousedovi, že ho zabije, protože z Itálie „dovezl“ koronavirus. Zpráva o tom byla v oblastním tisku, stejně rozhovor s dotěným v ČRo. Dotyčný se tím nijak netajil.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.květen 13:42

Uváděla jsem příklady u podobné otázky,, nebudu opakovat. Potvrdilo se, že existuje něco mezi nebem a zemí.

Ale obecně je nepochopitelné to, co dělají či jak se chovají někteří lidé . třeba ve vztahu ke zvířatům či přírodě, ale bohužel i k ostatním lidem..

Jako by všichni uměli věštit, uznávají jen svou subjektivní pravdu a neoprávně urážejí. – je to i vidět i zda na Odpovědích. Dotyčný se snaží jiným vsugerovat své myšlenky, své názory, nevidět svou chybu. Co si myslí uživatelé, je jen jejich pohled. O oprávněnosti nahlášení rozhodne admin.

Ze svého okolí. Jeden člověk vyhrožoval veřejně sousedovi, že ho zabije, protože z Itálie „dovezl“ koronavirus. Zpráva o tom byla v oblastním tisku, stejně rozhovor s dotýčným v ČRo. Dotyčný se tím nijak netajil.